avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuiesc in Strainatate de 30 de ani, iar pensia mea , ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuiesc in Strainatate de 30 de ani, iar pensia mea , ca si ...

Locuiesc in Strainatate de 30 de ani, iar pensia mea , ca si a sotiei se depune in conturi in lei in Romania.(se banii se cheltuie tot in tara). Trimitem procuri la fiecare an si jumatate si am mandatat o persoana care sa ne reprezinta. Recent, persoana mandatata a fost refuzata la banca sa faca modificari de adresa sau de date personale, motivandu-se ca procura nu e valabila, ca procura trebuie certificata . validata de un notar. Procura de pensie e eliberata de consulatul Romaniei la Montreal, Canada , ca document notarial. Mie mi se pare ca este un abuz, Control notarial la un act perfect legal si valid? Va rog , daca puteti sa ma luminati.Multumesc.

Alte discuții în legătură

inchidere cont dupa ce am platit datoria bancii corina51 corina51 Buna ziua. Va supun atentia in urmatorul caz: ginerele meu m-a mandatat prin procura notariala sa-l reprezint in orice situaitie, notarul specificand , dupa o ... (vezi toată discuția)
Refacere pasaport romanesc cu mentiunea crds cassy cassy buna ziua ! o persoana care are dubla cetatenie (romana - canadiana) si careia i-a expirat de 4 ani pasaportul romanesc cu mentiunea cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)
Ridicare certificat de nastere alyadavid alyadavid Buna ziua! Cu acordul tatalui, numele de familie al minorului a fost schimbat. Toate demersurile au fost facute, mai putin ridicarea noului certificat de ... (vezi toată discuția)