avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra! ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra! Baiatul ...

Buna ziua!Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra!Baiatul meu are contract la un club de fotbal pe 1an jumătate dar el nu are 18 ani impliniti. A semnat contractul la 17 ani. Noul presedintele al clubului i.a fortat sa mai semneze un act aditional la acel contract in care sa fie obligati si dupa 18 ani sa semneze tot cu acest club.Intrebarea mea este daca eu ca parinte nu trebuia sa fiu anuntata de club pentru ce trebuie sa semneze copilul inca minor?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: DMihaelaD , utilizator 16:28, 24 August 2024
Poate fi un abuz, daca s-a semnat de catre minor fara acordul dvs. Puteti contesta contractul la federatia de fotbal unde se inregistreaza astfel de contracte si acte aditionale.
Langa semnatura copiluljui trebuia sa existe si semnatura dvs ... nu toate contractele se inregistreaza la FRF .
L.a pus sa semneze primul contract iar la 6 luni dupa ce a venit un alt presedinte s.a gandit el sa mai semneze si un alt act aditional la contract pentru a.i obliga sa semneze tot cu acest club si dupa 18 ani pentru a lua niste bani dupa urma lor daca vor sa plece la alte echipe.Ce pot face eu in aceasta situatie daca clubul nu m.a înștiințat nimic in legatura cu ce urma sa semneze copilul?Nici macar copie la contract nu avem acasa.Cand am cerut s.a prefacut ca nu ma aude.
Minorul poate să încheie acte juridice privind munca, îndeletnicirile artistice sau sportive ori în legătură cu profesia sa, cu încuviințarea părinților sau a tutorelui, precum și cu respectarea dispozițiilor legii speciale, dacă este cazul.

Puteti solicita in instanta , anularea acelui act.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cum pot sa aflu daca este inregistrat la FRF?

Cornel Vasile a scris:

Langa semnatura copiluljui trebuia sa existe si semnatura dvs ... nu toate contractele se inregistreaza la FRF .

Alte discuții în legătură

Agresiune verbală Pop Loredana Pop Loredana Buna dimineața.Am și eu o rugăminte daca cineva mă poate ajuta.Am doi băieți care fac fotbal de mici,cel mare are 17 ani și a jucat fotbal la adulți, ... (vezi toată discuția)
Probleme in fotbal: e legal ca numai minorul sa semneze contractul cu acel club? CAMRA CAMRA Buna ziua, Ma numesc Cami si sunt mama unui baiat de 16 ani.Acum 2 ani a fost selectat de un club de fotbal (in cadrul caruia isi continua si studiile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, baiatul meu a implinit varsta de 18 ani joaca fotbal ... mihai 666 mihai 666 Buna ziua, baiatul meu a implinit varsta de 18 ani joaca fotbal la un club cu unde este legitimat ca amator. Daca un alt club vrea sa ii faca contract de ... (vezi toată discuția)