avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru teren agricol cu sau fara vegetatie forestiere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru teren agricol cu sau fara vegetatie forestiere daca fac ...

Pentru teren agricol cu sau fara vegetatie forestiere daca fac contestatie in anulare la justitie trebuie platite diferite ceva taxa,exemplu taxa de timbru judiciar etc.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns.

Alte discuții în legătură

Cu un act de mana unde este scris ca da cu donatie un teren agricol ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Cu un act de mana unde este scris ca da cu Donatie un teren agricol cu vegetatie forestiere ca nu sa putut rezolva in conditi corecta in ani respectiv.Din ... (vezi toată discuția)
Indiferent ca este vorba de o teren agricol cu sau vegetatie ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Indiferent ca este vorba de o teren agricol cu sau vegetatie forestiere ./.Trebuie achitat taxa de timbru sau judiciara daca este un proces..Tare multumesc ... (vezi toată discuția)
Daca trebuie platite taxe judiciare de timbru pentru teren agricol ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Daca trebuie platite taxe judiciare de timbru pentru teren agricol cu sau vegetatie forestiere.Multumesc daca primesc un raspuns (vezi toată discuția)