avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am primit amenda de 30.000 lei pentru un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am primit amenda de 30.000 lei pentru un foc in curte ...

Buna ziua,
Am primit amenda de 30.000 lei pentru un foc in curte proprietatea mea amenda fiind data de politist ...garda de mediu nu a fost prezenta...in qcea curte exista un magazin care depoziteaza deseuri marunte pentru a fi ridicate tot in aceeasi zi dar dupa amiaza cand apare masina conform graficului primariei...Nu inteleg de ce politia m-a amendat pe OUG 92/2021
Cel mai recent răspuns: apostolga , utilizator 20:21, 26 August 2024
Contestând,,blocati'sanctiunra aplicata pe durata judecării procesului adică 1,6-2 ani.E principalul.castig...Restul aspectelelor le lamuriti cu un av într o consultație,analizați dacă exista șanse de anulare a pv etc..
Pai nu Politia trebuia sa intervina pe legea in cauza ci Garda de Mediu...cred ca Politia nu are competenta aici

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Contestând,,blocati'sanctiunra aplicata pe durata judecării procesului adică 1,6-2 ani.E principalul.castig...Restul aspectelelor le lamuriti cu un av într o consultație,analizați dacă exista șanse de anulare a pv etc..

Domnule dvs nu va judecați acum cu garda de mediu ci solicitați anularea procesului verbal emis de politie.Ca e politie,ca e garda de mediu ,ca e CIA,o sa rezulte din analizarea temeiului de drept în baza căruia a fost stabilita contravenția ,din analizarea legislatiei care reglementează activitatea agentului constatator.etcetc.Cred ca la 30000 amenda ați putea totuși sa discutați cu un av.......
Va multumesc ca vreti sa ma ajutati ...eu spusesem ca este gresit cuantumul amenzii pt persoane fizice si ca Politia cred ca nu poate aplica amenzi pe bazq ordonantei 92/2001 legea Garzii de mediu plus ca procesul verbal nu are numele politistului ci doar al martotuluo tot politist si el.Nu se stie cum a izbucnit acel foc ...nu a putut fi gasita o parte vinovata ca eu nu eram acolo la momentul aprinderii lui...va multumesc anticipat pt. Timpul dvs.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Domnule dvs nu va judecați acum cu garda de mediu ci solicitați anularea procesului verbal emis de politie.Ca e politie,ca e garda de mediu ,ca e CIA,o sa rezulte din analizarea temeiului de drept în baza căruia a fost stabilita contravenția ,din analizarea legislatiei care reglementează activitatea agentului constatator.etcetc.Cred ca la 30000 amenda ați putea totuși sa discutați cu un av.......

Eventual dovediți și aceste aspecte în cadrul procesului,faptul ca nu erați la domiciliul la ora/intervalul orar menționați pv etc.