avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Am o hotarare judecatoreasca privind ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Am o hotarare judecatoreasca privind punerea in posesie ...

Buna ziua !
Am o hotarare judecatoreasca privind punerea in posesie a unui teren intravilan ,judecata la fond si apel ,definitiva in favorea mea.Am trimis doua cereri de punere in posesie la primarie si nu mi s-a raspuns insa am primit confirmarile de primire.Am trimis o petitie care Prefectura Suceava iar d-nulPrefect le-a trimis o instiintare prin care ii obliga sa respecte legea si sa ma puna in posesie cu terenul obtinut pana la data de 15/08/2024. Cei de la Primaria Ipotesti ,Suceava nu mi-au trimis niciun raspuns pana in prezent.Am sunat la ei iar primarul nu este de gasit,am luat legatura cu d-na secretar si am rugat-o sa-mi trimita raspuns la cele doua cereri.Mi-a spus ca a vorbit cu d-nul primar si ca nu poate sa ma puna in posesie fiindca ei fac din 2018 masuratori la terenuri si nu au terminat inca.Precizez ca aceasta comuna este foarte mica iar timp de 6 ani puteau sa masoare toata Suceava .In instanta d-na jurist a precizat acest lucru ,iar instanta a obligat-o sa dea teren din dispozitia primariei,sau a celor doua sate care formeaza comuna sau din institutul de cercetare agricola si ca sa nu mai insiste asupra faptului ca inca nu s-a terminat de masurat terenurile din toata comuna.Ce ar trebui sa mai fac ca sa obtin acest teren provenit mostenire de la mama mea? Raspuns la cereri inca nu am primit de la primarie.