avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmașii Vă salut Vă rog respectos să mă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmașii Vă salut Vă rog respectos să mă ajutați ...

Pensie de urmașii Vă salut Vă rog respectos să mă ajutați eu sunt fiu de deportați familia mea a fost deportați dintre care si fratele care a decedat din cauza mizere am depus dosarul pentru indemnizatie de pe urma familiei mele am decizie de plata 90 lei am făcut contestatie ln ianuarie 2024 la judjudecătorie luna trecută am primit citație pentru luna noiembrie cu pârâta casa de pensii Vă rog un răspuns este posibil să mai primesc amânare?Vă mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt fiu de deportati si stramutati in perioada anilor ... paris50paris paris50paris Buna ziua sunt fiu de stramutati si deportati in prioada anilor 1952-1953 familia mea a fost tramutata cu domiciliu obligatoriu dintre care si fratele care a ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas minodora_g minodora_g Buna ziua! O sa expun pe scurt problema mea: am 24 de ani, sunt studenta si in mod normal ar trebui sa beneficiez de pensie de urmas in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Buna seara la multi ani,va rog lamuriti-ma si pe mine cu o sigura ... paris50paris paris50paris Buna seara La multi ani,va rog lamuritima si pe mine cu o sigura intrebare familia mea a fost deportata In baragan dintre care si fratele care a decedat la o ... (vezi toată discuția)