avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o opinie in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o opinie in urmatoarea speta: ...

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o opinie in urmatoarea speta: este necesar acordul asociatiei de locatari pentru desfasurarea unei activitati economice in spatiile comerciale de la parterul blocurilor de locuinte? Mentionez ca este vorba de un operator de jocuri de noroc.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Avize, autorizatii spatiu comercial sorind sorind Buna ziua! Firma la care liucrez a inchiriat un spatiu comercial (in Bucuresti) unde urmeaza sa desfasuram activitatea Jocuri de noroc si pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor sală jocuri de noroc Iesan Vasile Iesan Vasile Bună ziua, Recent la parterul blocului sa deschis o sală de jocuri de noroc (păcănele). Sunt vecini direct (perete comun) cu acest spațiu, zgomotul ... (vezi toată discuția)
Unde reclam un operator economic care a ocupat abuziv proprietatea privată? chipicao chipicao Buna ziua, Locuiesc intr-un cartier residential de la marginea capitalei ( Militari Residence ) si blocul in care locuiesc face parte dintr-un ansamblu de ... (vezi toată discuția)