avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce stagiile de cotizare civila ale ofiterului cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce stagiile de cotizare civila ale ofiterului cu pensie militara ...

De ce stagiile de cotizare civila ale ofiterului cu pensie militara se aduna la vechimea militara, iar pensia militara ramane aceeasi? Oare legea 360 de reformare a pensilor, ce are la baza principiul contributivitatii, nu este valabila si pentru acei pensioari militari, care au avut stagii de cotizare civila, inainte sau dupa cariera militara? (Pentru cei 12 ani de cotizare in stagiile civile de activitate, nu am primit nimic la pensia militara)

Alte discuții în legătură

Pensie militara si pensie civila sunt pensionar militar, din ... Vio GEO Vio GEO PENSIE MILITARA SI PENSIE CIVILA Sunt pensionar militar, din 2005 dar am activat 12 ani si in viata civila unde am platit contributii la institutiile de stat. ... (vezi toată discuția)
Avand in vedere ca in hg 181/2024-norme de aplicare a legii pensiilor ... ionut 2384 ionut 2384 Avand in vedere ca in HG 181/2024-Norme de aplicare a Legii pensiilor nr 360/2023 este stipulat la cap.II art 12, aliniat 3)Stagiul de cotizare contributiv ... (vezi toată discuția)
Articolul 13 constituie stagiu de cotizare în sistemul public ... goplanet goplanet Articolul 13 Constituie stagiu de cotizare în sistemul public de pensii: a) perioadele de vechime în muncă realizate până la data de 1 aprilie 2001, ... (vezi toată discuția)