avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. În blocul meu este o firma al cărei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. În blocul meu este o firma al cărei administrator ...

Bună ziua. În blocul meu este o firma al cărei administrator face o sesizare la politie ca nu o las sa-si desfășoare activitatea în liniște deși mie îmi este perturbata liniștea zilnic între 9-19 sau chiar mai mult.. la sesizarea d-nei administrator de firma sunt chemata la politie .Eu merg cu sesizare proprie la politie întrucât firma nu are aviz de funcționare de la locatari, plătește la intretinere ca persoana fizica și nu juridica.(2 persoane în loc de 4 plus clienți zilnic) În final se pare ca e deschis dosar penal administratoarei de firma ptr nu știu ce constatari(deocamdata). Eu cum pot fi implicata într-un eventual proces penal dacă se ajungă acolo? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sediu de firma in bloc de locuinte anamarinescu anamarinescu as dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala privind interzicerea sau limitarea existentei sediilor de firme in blocurile de locuit si daca nu, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii in scara blocului androidu androidu De doua luni in scara blocului la intrare ,unde locuiesc , zilnic , seara de seara, se string trei fete si rtei, cinci baieti, cu virste intre 16 si 19 ani, de ... (vezi toată discuția)
Lupta impotriva reclamelor agresive puse in usa si pe clanta usii Auteka Auteka Buna ziua Cunoasteti vreo lege care sa stopeze firmele (de la reclame de pizzerii pana la reclamele companilor mari) sa nu mai puna in mod agresiv zilnic tot ... (vezi toată discuția)