avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, sunt cadru militar activ mapn. Am o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, sunt cadru militar activ mapn. Am o vechime de 19 ...

Bună ziua, sunt cadru militar activ mapn.
Am o vechime de 19 ani și 5 luni cu tot cu somaj, curs, militar în termen. Cu apt limitat. Pentru pensie anticipata partial, 20 de ani dintre care 10 civil . Militar efectiv am 17, întrebarea este pot cumpăra vechime civila de 5 luni pentru a cotiza la vechimea de civil? Stagiu de cotizare. Pentru a umple un gol imediat după terminarea liceului înainte de a deveni cadru militar. Să nu mai stau încă 5 luni și a cumpăra stagiu civil și a ieși mai repede. Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bună seara , aș avea și eu o întrebare legat de pensia anticipata ... ardelean80 ardelean80 Bună seara , aș avea și eu o întrebare legat de pensia anticipata parțial , dacă am 19 ani cotizați (lucrați) ,din care 17 ani in MApN , 1 an stagiul ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata mapn Liviu74 Liviu74 Pensionare anticipata MApN!Buna seara !Am 48 ani si 6 luni!Am vechime de 27 ani si 8 luni din care 6 ani si 5 luni civilie si 21 ani si 3 luni cadru ... (vezi toată discuția)
Pensionare adibura adibura Bună ziua, Aş dori să ştiu dacă aţi putea să-mi spuneţi când îndeplinesc condiţiile de pensionare, conform legislaţiei în vigoare, ... (vezi toată discuția)