avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am făcut o refinantare la Tbi în 2021, am avut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am făcut o refinantare la Tbi în 2021, am avut probleme financiare ...

Am făcut o refinantare la Tbi în 2021, am avut probleme financiare și nu am mai putut achita iar acum am de plata 12788 de lei. Am fost dat la o firma de creanțe și am făcut acord cu dânșii pe 300 de lei pe luna. Când am plătit prima luna 300 de lei sun la ei sa confirm plata și îmi spune ca degeaba am plătit 300 de lei deoarece dosarul l-au retras de la ei si ca acordul de plata nu mai este valabil .Ce pot sa fac ca deja sunt disperat... am rămas restant tot datorita TBI. Am vrut la început de restante sa fac angajament de plata și ei au spus ca nu am restante și a doua zi ma trezesc ca tot creditul mi l-au pus scadent anticipat , degeaba am tot sunat la ei și am trimis email-uri câteva zile la rand ca nu am am mai putut da de ei. Am depus plângere la ANPC și am primit răspuns ca plângerea este neintemeiata
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2024
BOGDANPAUL9779, utilizator

Alte discuții în legătură

Raportare eronată în biroul de credit Octavian98 Octavian98 Bună ziua, Am un credit la TBI Bank, cu scadența în data de 13 a fiecărei luni sau în prima zi lucrătoare după, dacă data de 13 este zi liberă ... (vezi toată discuția)
Executor augustin39 augustin39 buna ziua .in urma cu ceva timp am luat un credit de la TBI..in urma unor probleme nu am mai putut plati ,ramanand fara servici..asrazi am fost sunat de un ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati! rodica gachi rodica gachi In luna septembrie 2007 am contractat un credit de la TBI . Banii i-am ridicat printr-un card emis de banca Transilvania pe baya unui cont deschis la ei. Am ... (vezi toată discuția)