avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copie CIF Srl
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copie CIF Srl

Buna ziua,

As avea nevoie pentru firma de o copie dupa CIF (din pacate foaia care a fost facuta initial acum 20 de ani s-a pierdut in arhiva).
Am inteles de la ANAF ca trebuie declarat disparut in monitorul oficial dupa care facut D700 ca sa imi faca unul nou. Eu am nevoie doar de o copie sau macar sa am acelasi numar de TVA ca pana acum, exista vreo sansa sa ramana acelasi?

Alte discuții în legătură

Ce serie are un cif pentru un ong, eliberat in 1995? adrian_pacurariu adrian_pacurariu Trebuie sa declar pierdut la Monitorul Oficial un CIF al unui ONG, dar in cerere trebuie sa scriu seria si numarul CIF-ului pierdut. Am o copie de a lui, ... (vezi toată discuția)
Obtinere foaie matricola societate inchisa JeleuVerde JeleuVerde Buna Ziua, Poate ma puteti ajuta cu informatii despre obtinerea unei foii matricole in original a diplomei de licenta care a fost emisa de o societate ... (vezi toată discuția)
Refacere documente constituire asociatie de proprietari cami64 cami64 Buna ziua, Am o intrebare: ce demersuri trebuie facute, si unde anume, pentru refacerea documentelor de constituire ale asociatiei de prorietari, in ... (vezi toată discuția)