avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, mă numesc (editat) și am avut un proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, mă numesc (editat) și am avut un proces ...

Bună ziua, mă numesc (editat - nu folositi date personale) și am avut un proces cu jandarmeria prin care am câștigat,dar au făcut apel, ce pot face mai departe eu neavând avocat.Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
VladP, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:48, 2 Septembrie 2024
Buna ziua,

Conform art. 471 indice 1 Cod procedura civila aveti obligati de a depune intampinare in termen de cel mult 15 zile de la data comunicarii cererii de apel.

Succes!
Dacă procesul avea miza pt dvs va angajați avocat .Dacă a fost o simpla contravenție contestata probabil ați făcut socoteli și ați ajuns la concluzia ca mai bine mutați banii dintr un buzunar in celalalt.Daca amenda e mare sau dacă procesul e de alta natura(dvs nu precizați ce obiect are)atunci puteți angaja un av măcar pt a va formula întâmpinare și pt a , demonta:motivele de apel..Teoretic exista și posibilitatea ca apelul părții adverse sa fie admis..
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~