avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua. În cadrul grădiniței cu program normal ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua. În cadrul grădiniței cu program normal ,unde lucrez, ...

Bună ziua. În cadrul grădiniței cu program normal ,unde lucrez, din acest an școlar a luat ființă un schimb de după masa , program prelungit, deoarece au fost cereri( este vorba despre un schimb de după masă -dimineata fiecare copil este în grupa lui , iar la amiază din cele 3 grupe ale grădiniței se adună într-o grupă copiii ai căror părinți au optat pentru prelungit)
Dimineața la program normal figurează 3 grupe de preșcolari ,
respectiv 3 cadre didactice . Conducerea unității dorește să comaseze din grupele existente , 2 grupe într-una singură, pentru a rămâne doar 2 grupe . Se dorește acest lucru pentru a trece una dintre educatoare la schimbul de după-masă, prelungit. Conducerea ne-a înștiințat acum la începutul anului acesta școlar de acest aspect , sugerând să hotărâm noi cadrele de comun acord cine va desfășura activitatea la schimbul de după-masă , dacă nu vor delega ei persoana care va veni de după masă, prin consiliul de administrație.
Întrebarea mea este în asemenea situații care metodologie este valabilă pentru a denumi persoană în cauză? Se merge pe metodologia restrângerii de activitate?
Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
ruxym, utilizator