avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta. in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta. in urma recaculari ...

Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta . in urma recaculari pensiei mi-a scazut cu 100 de lei desi punctajul este acelasi cu cel din decizia ultima. Dar mi s-a luat 7 lun din vechime.. contributiva. Pe toate decizile am 15 ani cotizat ,, 13 ani imvaluditate. Total 33 ani , Din cei 15 ani 10 sunt la grupa 1 Pensia 1500 a ramas 1400 lei Va nultumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: anyka49 , utilizator 14:57, 6 Septembrie 2024
Precizati:
(1) Luna si anul nasterii.
(2) Anul deschiderii drepturilor la pensie de invaliditate.
(3)Anul in care ati trecut la limita de varsta.
(4) Punctajul mediu anual cu toate cifrele de dupa virgula de pe un cupon in plata.
Buna ziua , Dul Mircea Carp ! Va pot trimite prima decizie de pensionare si ultima la limita de varsta ??
Aveti WhatsApp
Anul nasteri 03031963/ Anul deschiderii drepturilor la pensie de invaliditate04.11209/(3)Anul in care ati trecut la limita de varsta. 25 10, 2002. / Punctajul mediu anual cu toate cifrele de dupa virgula de pe un cupon in plata. 0.75422 .

Pensia la limita de varsta am primit-0 acum cateva luni . desi eram pensionara din 2022 .. mi au dat din spate .. dar cred ca nu ese corect. A trebuit sa lae spun eu povestea acestaea .. ca eu am decizie cu 2 ani in spate.. Casa de P ensiii nu mi-a zis nimic..))
... Se poate calcula cea mai avantoasa pensie si sa ramna cea avantajoasa ??

Mii de multumiri Dul Mircea Carp !!

Multa sanatate !!
Trmiteti prin mesaj privat:Cele doua decizii(invaliditate si limita de varsta) cu anexele lor si un cupon in plata.

Alte discuții în legătură

Bună seara mă poate ajuta cineva cu o întrebare eu am stagiul ... tolea mioara tolea mioara Bună seara mă poate ajuta cineva cu o întrebare eu am stagiul total de cotizare realizat 29 ani 7 luni 25zile cu un total puncte realizate:19.08919 ... (vezi toată discuția)
Determinarea cuantumului pensiei Giubega Giubega Pensia la limita de varsta poate fi mai mica decat pensia de invaliditate??Mentionez ca am calculat personal dupa graficul de calcul de pe site-ul La ... (vezi toată discuția)
Intarziere emitere decizie limita de varsta monagab1 monagab1 Tatal meu a implinit in luna mai varsta pt. pensionarea la limita de varsta. Deocamdata are decizie de invaliditate nerevizuibila de anul trecut. Are 60 de ... (vezi toată discuția)