avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita vacanta de vara cu durata asa cum este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita vacanta de vara cu durata asa cum este definita ...

Program vizita vacanta de vara cu durata asa cum este definita ea de ordinele ministrului invatamantului.
Am urmatorul program de vizita, 2 săptămâni luna iulie, 2 saptamani luna august....
Întrebarea este, avand in vedere ca vacanta de vara are 11-12 saptamani, am dreptul la programul de vizita definit ca weekendul 1 si weekendul 3, dat in HJ, si in aceasta vacanță?
In cazul lunilor cu 5 weekenduri, am dreptul de vizita in weekendul 5?

Alte discuții în legătură

Program vizitare tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua In legatura cu programul de vizitare a minorului in timpul vacantelor,de exemplu in acea de vara se considera ca toata perioada (jumatate) ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor AnaMaria1220 AnaMaria1220 Buna seara. Am sentinta cu custodie comuna si program de vizita : in fiecare marti, weekendul 1 si 3 de vineri pana duminica, 2 saptamani in vacanta de vara, 1 ... (vezi toată discuția)
Marire program vizitare minor cata_scheau cata_scheau Buna seara, Sunt divortat din iunie 2010 (data sentintei definitive), data la care am obtinut un program de vizita de comun accord astfel: 2 weekenduri pe ... (vezi toată discuția)