avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ca proprietar în 2024 am 6 contracte de închiriere, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ca proprietar în 2024 am 6 contracte de închiriere, pentru ...

ca proprietar în 2024 am 6 contracte de închiriere, pentru perioade diferite care nu se suprapun. Ce obligații fiscale am în plus față de situația în care aș fi avut 4 contracte/2024. Contractele (6) au fost declarate la ANAF în 2024.
Mulțumim

Alte discuții în legătură

Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Este legal - conform codului civil -obligarea proprietarului ... zsolt-vizi zsolt-vizi Este legal - conform Codului Civil -obligarea proprietarului de locuntă de înregistra la ANAF contractul de închiriere al acestui spatiu?? As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este procedura de recuperare a chiriei neplatite ... Ionescu Laura Ionescu Laura Buna ziua, care este procedura de recuperare a chiriei neplatite de chiras? Am am semnat un contract de inchiriere dar de 3 luni chiriasul (o companie) nu mi-a ... (vezi toată discuția)