avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Închidere balcon cu geamuri mobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Închidere balcon cu geamuri mobile

Am achiziționat un apartament într-un imobil nou construit și aș dori să închid balconul cu un sistem de geamuri pliabile mobile.
Am înțeles de la dezvoltator că nu am voie, dar în schimb pot monta termopane identice cu cele de la ferestrele celorlalte camere.
Care este legea care reglementează acest lucru?
Sunt dispus să plătesc și o consultație juridică pentru un răspuns legal.

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Balcon cu sticla mata spre vecin Teo.ionita Teo.ionita Buna seara ! Am achizitionat o casa care are un balcon spre curtea vecinului: balconul terminandu-se chiar la limita de proprietate. Acesta era inchis cu ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)