avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Sunt pensionata anticipat din 17 iulie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Sunt pensionata anticipat din 17 iulie 2022 cu un ...

Bună ziua. Sunt pensionata anticipat din 17 iulie 2022 cu un stagiu de cotizare de 35 ani 10 luni și 16 zile. Conform legii pensiilor ar trebui să primesc pensie pentru limita de vârstă din ianuarie 2025. Corespunzător noii legi femeile care au crescut copii primesc reducere in cazul meu ar fi de un an. Pot solicita pensia pentru limita de vârstă conform noii legi. Mai mult între anii 1993 -1999 am lucrat și cu contracte cumul de funcții pentru care am platit CAS și dovezile de plata la ITM. Nu au fost luate în calcul conform normelor de aplicare la vechea lege a pensiilor. Sunt valabile aceste adeverințe conform noii legi 360? Vă mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bună ziua la 27 de ani vechime, vârsta de 55 de ani as putea ... Vdorina67@yahoo.com Vdorina67@yahoo.com Bună ziua la27 de ani vechime ,vîrsta de 55de ani as putea sa ies anticipat la pensie ,născută in 1967 24 iulie, va mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Buna seara, in ianuarie 2025 implinesc 58 ani, in mai 2025 completez ... Adinavas Adinavas Buna seara, In ianuarie 2025 implinesc 58 ani, in mai 2025 completez stagiul de cotizare contributiv maxim de 35 de ani si mai am 4 ani si 1/2 ani ... (vezi toată discuția)
Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă ... goplanet goplanet Art.56 din legea 360/2023,pentru cei care urmează sa deschidă drepturile de pensie dupa 1 septembrie 2024 - cei 5 ani de stagiu peste cei 35 de stagiu ... (vezi toată discuția)