avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rent a car la început de drum
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rent a car la început de drum

Bună ziua! Sunt la început de drum în deschiderea unui SRL cu scop de activitate rent a car (fără șofer), în Municipiul București în principiu și Jud. Ilfov și zonele limitrofe. Intentionez să cumpăr 2-3 de mașini (pentru început) pe firma ce urmează să o deschid (SRL unde voi fi eu administrator) și să le închiriez bazându-mă pe un site web și olx.
Am nevoie de vreo autorizație din partea ARR (am sesizat faptul că acest domeniu intră în legea de taxi)? Sau de orice altă autorizație privind acest domeniu de activitate? Trebuiesc anumite înregistrări suplimentare asupra acestor mașini ce vor fi pe firmă cu asigurare și casco.
Vă mulțumesc anticipat! Apreciez orice sfat.

Alte discuții în legătură

Pfa inchiriere autoturisme barbucosmin1984 barbucosmin1984 Buna ziua Ma numesc Barbu Cosmin si am deschis un PFA care are ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme cod caen 7711 .am o nelamurire masinile pe ... (vezi toată discuția)
Masini spre inchiriere ride-sharing - demersuri? ALex94. ALex94. Buna ziua. Dispun de o suma de bani ce mi\'ar putea permite sa cumpar 2-3 autoturisme pentru a le inchiria in regim de ride-sharing. Nu vreau eu sa fiu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina in regim de taxi Dalia Nico Dalia Nico Bună ziua. Doresc sa închiriez mașina, proprietate personala unei firme de taxi sau închiriere masini in schimbul unor beneficii financiare. Se poate face ... (vezi toată discuția)