avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 394 depusa eronat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 394 depusa eronat

Am depus pe S3,declaratia 394 eronata, acum mai pot face rectificativa? se depun tot trimestrial sau lunar?
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 13:42, 13 Februarie 2010
Poti face rectificativa . Asta vroiam sa intreb i eu daca se depune din 2010 lunar , sincer o sa inebunim in situatia asta in care astia nu ne spun concret ce naiba sa facem si ajungem sa ne intrebam unii pe altii , poate o sa dea vreo Ordonanta de Urgenta pe data de 22 sa ne spuna ca trebuie depusa pe 25
Declaratia 394 pina in 2010 era semestriala. Vedeti la ce declaratie ati avut erori pt ca nu poate fi 394.
Din 2010 declaratia 394 se va depune lunar cu termen 25 luna urmatoare.
Rectificative se pot depune la orice declaratii (exceptind 300).

Din 2010 declaratia 390 se va depune lunar cu termen 15 luna urmatoare.
Luna urmatoare insemnand ca acum pentru ian 2010 depunem pe 25 feb 394 lunar ?
Am inteles, 390 si 394 lunare, insa aveti dreptate 390 am depus-o eronat pe S3 se mai poate rectifica sau complecta acum? Multumesc
Ce ordin sau ordonanta reglementeaza depunerea lunara a declaratiei 394?

Alte discuții în legătură

Declaratie 394 pe 2010 de unde descarcam noul program ? catalin74cc catalin74cc Referitor la noua legislatie, declaratia 394 se va depune lunar , incepand cu anul 2010. Intrebarea cea mai importanta referitor la acest subiect suna cam ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 - rectificativa cameliaj cameliaj Ce stiti despre depunerea D394 rectificativa din proprie initiativa? Este purtatoare de ceva sanctiuni? Codul fiscal nu prevede sanctiuni dact ptr D390 ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pe anul 2010 pentru pfa snow_white snow_white Va rog frumos sa imi spuneti care sunt obligatiile fiscale pentru PFA pe anul 2010. Ce declaratii trebuie depuse, ce taxe trebuie platite si pana la ce data? ... (vezi toată discuția)