avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua ,Vă rog sa-mi spuneți dacă există o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua ,Vă rog sa-mi spuneți dacă există o reglementare ...

Bună ziua ,Vă rog sa-mi spuneți dacă există o reglementare ,HG, privind nişte drepturi pentru pensionarii care au fost cercetători gradul 1 sau gradul 2 ,aşa cum este in cazul arhitecților .Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Se poate cumula pensia de invaliditate gr.1 si gr.2 respectiv pensia de urmas gr.1 sau gr.2, cu un venit activitati dependente (angajat) sau independete(profesii liberale) kisslevente kisslevente Bună ziua, Sunt o persoană cu dizabilitati încadrat în gradul 1 de handicap și beneficiez de o pensie de invaliditate ( iar un prieten încadrat în grad ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa ma lamuriti si pe mine in ce conditii poate fi angajata o persoana, pensionara, ca personal contractual si daca CIM se face pe perioada ... (vezi toată discuția)
Modificare art 118 din legea 263/2010 dinur dinur Daca o persoana care are certificat medical de handicap gradul 2 , se poate pensiona din motiv de handicap si cumula venitul din pensie cu cel din salariu (vezi toată discuția)