avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Sunt pensionat recent ca limita de varsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Sunt pensionat recent ca limita de varsta din sistemul ...

Buna ziua, Sunt pensionat recent ca limita de varsta din sistemul public si lucrez inca cu CIM (program de 8 ore) cu salariul minim brut. In completarea D 112 exista posibilitatea motivarii exceptarii de la plata cas si cass ( pct. 12 din sectiunea date identificare asigurat ) care pare in concordanta cu art.146 alin.5"7 din codul fiscal actualizat. Intrebarea este : se aplica oare? Multumesc

Alte discuții în legătură

Declarația 112 Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Am întâmpinat o problema la depunerea declarației 112 aferentă lunii septembrie 2022! După depunerea prin eguvernare, recipisa îmi arată ... (vezi toată discuția)
Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)