avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor și client al unei prostituate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor și client al unei prostituate

Bună ziua, de curând am întrat într-o încurcătură și nu știu la ce sa ma aștept. Acum un an am apelat la serviciile unei prostituate dintr-un anunț de pe un site de specialitate. Am vorbit cu ea prin sms despre servicii și preț, după care am cerut adresa. Ajuns în fata scării, am întrebat tot prin mesaje la ce număr sa sun. Uitasem de acest eveniment, iar zilele trecute am fost chemat în audienta la politie, unde mi sa spus ca cercetează un caz de exploatare sexuala, în care telefoanele prostituatelor și a proxenetului au fost analizate de politie, iar în telefonul uneia dintre fete a fost găsita și conversația cu mine. A trebuit sa dau o declarație în calitate de martor, în care am explicat cele întâmplate exact așa cum am descris mai sus. Întrebarea mea este la ce ar trebuii sa ma aștept mai departe. Pot avea probleme cu legea? Cât de discret ar fi un astfel de proces, în cazul în care voi fi chemat ca martor? Sau este posibil sa nu fiu chemat, și sa rămână doar acea declarație. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:22, 4 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua! În principal, existenta dosarului nu ar trebui sa va afecteze. Daca dosarul ajunge în instanta și se vor readministra probele, este posibil sa fiți chemat sa mai dați și atunci o declarație.
Ar fi util sa aveți avocat daca va mai cheamă.
Nu e clar nimic în cazul dvs.

București 2024
Este clar ca am apelat la serviciile ei și ca am discutat cu ea prin mesaje. Asta am și declarat. Din mesajele din conversație reiese clar acest lucru, unde am cerut detalii despre ce oferă și preț, după care și adresa. Spuneți ca aș putea să fiu acuzat de ceva dacă recunosc aceste fapte? Din câte știu nu încălci nici o lege apelând la astfel de servicii. Nu aveam cum sa știu ca exista o rețea în spatele ei.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar fi util sa aveți avocat daca va mai cheamă.
Nu e clar nimic în cazul dvs.

București 2024

Nici eu nu îmi dau seama dar dacă va mai cheamă la audiere este ciudat.
Procurorii în UP țin secret dosarul.
Eu nu zic ca ati fi vinovat dar cine știe ce este în capul procurorului și cum va face sa declarați aiurea ceva.
Se pot face și tot felul de presiuni sa semnati ceva aiurea.

Organele de urmărire penală sunt specializate și în asa ceva și fără avocat dur și nevinovatii pot fi puși sub acuzare în anumite cazuri.

Am avut cazuri în care au venit 15 politisti în birou când au existat neînțelegeri...și e ceva presiune cu 15 polițiști intr-un birou relativ mic.
Incercati sa va imaginați cum ar fi sa nu aveți un avocat care sa fie ferm în a va apara.Ma refer ca ati fi nevinovat. Dacă ați fi vinovat presiunea ar putea fi cu mult mai mare...daca asa cred ei...

București 2024
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Aș zice că până nu mai e chemat o dată nu ar trebui să-și facă „filme în cap”, cum se spune, cu o haită de polițiști care încearcă să îl facă din martor, pește.

Alte discuții în legătură

Ce inseamna recrutarea unei persoane ? gancuta gancuta daca fetele au practicat prostitutia simai practica am dovedit cu procesele verbale de amenzi pt asa ceva inca din anul 2008 mai poate sal bage la recrutare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! exista o situație in care ma aflu și nu știu cum ... Pufy1240 sckxs Pufy1240 sckxs Buna ziua ! Exista o situație in care ma aflu și nu știu cum sa procedez .As fi recunoscător dacă mi ați Răspunde la următoarele întrebări . Povestea ... (vezi toată discuția)
Prostitutie andreea_pufi91 andreea_pufi91 minora fiind,in urma cu 2 ani am practicat prostitutia.cu putin timp in urma ,procurorul avind convorbiri inregisrate atat intre mine si clienti cit si intre ... (vezi toată discuția)