avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa sociala, venit din drepturi de proprietate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa sociala, venit din drepturi de proprietate intelectuala

Buna ziua,

Daca am avut un venit din drepturi de proprietate intelectuala, primit o singura data, se ia in calcul? Nu au fost plati recurente, doar o vanzare intr-o singura luna.

Am vazut in cererea primita ca trebuie declaratie pe proprie raspundere cu veniturile impozabile cu caracter permanent. Trec aceste venituri din drepturi de autor in declaratie sau nu?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Bursa sociala, venit din drepturi de proprietate intelectuala feliciaND feliciaND Buna ziua, Daca am avut un venit din drepturi de proprietate intelectuala, primit o singura data, se ia in calcul? Nu au fost plati recurente, doar o ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala, venit din drepturi de proprietate intelectuala feliciaND feliciaND Buna ziua, Daca am avut un venit din drepturi de proprietate intelectuala, primit o singura data, se ia in calcul? Nu au fost plati recurente, doar o ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala criterii venit 2023 feliciaND feliciaND Bună ziua Va rog dacă ma puteți ajuta cu o clarificare referitor la bursele sociale pe criterii de venit. În noile reglementari se mentioneaza ca se ... (vezi toată discuția)