avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua As dori si eu sa va trimit copie document de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua As dori si eu sa va trimit copie document de pensionare ...

Buna ziua As dorii si eu sa va trimit copie document de pensionare va rog cum sa fac .Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 9 Octombrie 2024
Ati mai postat o data aceasta intrebare .

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia analizelor iml Daniel R. Daniel R. Bună seara, Am achitat analizele la IML pentru alcool test și am cerut și eu o copie a buletinului de analize, iar doamna de acolo mi-a răspuns pe un ... (vezi toată discuția)
Stergere intrebare postata pe forum avocatnet freeluz freeluz Buna ziua, Am postat o intrebare/topic si as dori sa o sterg, fara sa fie nevoie sa sterg/dezactivez contul. Cum procedez? Este vorba de subiectul deschis ... (vezi toată discuția)