avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Exista un folclor larg raspandit referitor la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Exista un folclor larg raspandit referitor la incorectitudinea ...

Exista un folclor larg raspandit referitor la incorectitudinea indicatiilor date de repartitoarele de cost care se transmite cu usurinta printre locatarii de la bloc.
Sunt persoane care spun ca blocul s-a stricat din cauza repartitoarelor de cost, caci sunt apartamente in care este frig. De aceea, prefera pausal caci toata lumea lasa caloriferul pe pozitia de maxim de debit pentru agentul termic.
Alte persoane afirma ca cei care isi pun robinetii de la calorifer pe pozitiile 1 sau 2 si pastreaza o temperatura mai scazuta in apartament sunt de fapt incalziti de apartamentele adiacente care sunt nevoite sa consume mai multa caldura (pentru ca pierd caldura catre cei care pastreaza temperaturi mai joase).
Au fost facute calcule care sa simuleze astfel de situatii?
Care este adevarul?

Alte discuții în legătură

Plata caldurii bazata pe citirile "repartitoarelor" - de neacceptat. pe cand va fi declarata ilegala? ....sper curand lucir lucir Sunt nemultit de modul de plata al caldurii primite in apartament bazat pe niste \"chestii\" - repartitoare (....ce nume !!?) care nu imi inspira ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)
Repartitoarele de caldura lauriana74 lauriana74 cum se poate renunta la repartitoarele de caldura montate in apartament? dupa renuntare, cum se va face plata caldurii? contorizat? (vezi toată discuția)