avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Mama mea a achizitionat un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Mama mea a achizitionat un apartament intr-o casa ...

Buna ziua!

Mama mea a achizitionat un apartament intr-o casa cu mai multi proprietari, acum 3. 5 ani. Exista urmatoarea situatie :
Fostii proprietari ai apartamentului au cedat spre folosinta, la buna intelegere cu vecina de langa apartament, balconul care apartine apartamentului in schimbul unei jumatati din baia dansei, unde s-a facut un perete despartitor si este actuala baie a apartamentului. Mentionez ca balconul se desfasoara pe toata lungimea geamului dormitorului vecinei si este firesc ca el sa apartina acelui apartament nu de apartamentul mamei. Insa in acte nu s-a operat, astfel ca apare atat in contractul de vc balcon la noi si respectiv baie la vecina cat si in cf.
Care sunt pasii care trebuie urmati pentru a intra in legalitate dansa sa obtina in acte balconul iar noi jumatatea de baie cedata de dansa.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
dendaralan, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara . locuiesc într-un apartament la etajul 4 (ultimul ... Sashalexa Sashalexa Bună seara . Locuiesc într-un apartament la etajul 4 (ultimul ). As dori sa schimb destinația camerelor în felul următor:. Sufrageria care este perete ... (vezi toată discuția)
Reparație terasã / cine plãtește? gimli gimli Este vorba de o terasă la ultimul etaj (et8) al unui bloc vechi. Deasupra terasei este cerul liber, iar pardoleala terasei este și plafonul unui ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)