avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa radiez o firma care este declarată inactivă
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa radiez o firma care este declarată inactivă

Buna ziua! Doresc sa radiez o firma care este declarată inactivă fiscal de către ANAF pentru nedepunerea declarațiilor.
Deja am discutat cu un contabil, se ocupa de depunere.
Întrebarea mea este: după depunerea actelor trebuie obligatoriu sa fac procedurile pentru reactivarea firmei sau se poate și dacă ea e tot inactivă?
Menționez ca prima etapa, dizolvarea, a fost făcută. La ONRC apare ca dizolvată.
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Procedura de reactivare a unei firme declarata inactiva eliasav eliasav Care este procedura de reactivare a unei firme declarata inactiva? Dupa ce o firma declarata inactiva conform Ordinului ANAf nr 819/2008 mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)