avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ma aflu în următoarea situatie: Soacra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ma aflu în următoarea situatie: Soacra mea a fost ...

Bună ziua!

Ma aflu în următoarea situatie:
Soacra mea a fost căsătorită cu un domn care are trei copii dintr-o alta relație iar soacra un copil. Pe timpul căsătoriei au cumpărat o casa. În timp a decedat soacra; socrul a lasat fiului soției testament cât și declarație de renunțare la bunurile mobile și imobile. Dansul a decedat.
Acum, întrebarea mea este: Cum ii pot găsi dacă eu nu i-am întâlnit niciodată, nici nu știu unde locuiesc? Acest lucru fiindu-mi necesar la dezbaterea succesiuni?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme? dana07 dana07 Buna ziua. Sotul soacrei mele a decedat. Din prima casatorie a acestuia exista un baiat, care nu s-a ocupat niciodata de tatal sau. Cu 10 ani in urma, socrul ... (vezi toată discuția)
Dipozitie testamentara marilena draganescu popescu marilena draganescu popescu soacra mea a fost casatorita de doua ori .Din prima casatorie ,socrul meu,decedat ulterior a avut un fiu,Din cea de a doua casatorie ,sotul soacrei mele ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire cu testament virgilpuiu virgilpuiu Sotia mea a decedat in 02.08.2012 si a avut un copil din alta casatorie. Copilul este major dar nu stiu unde locuieste. S-a nascut in Bucuresti. Sotia mi-a ... (vezi toată discuția)