avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. M-am înscris la o școală de șoferi, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. M-am înscris la o școală de șoferi, am terminat ...

Bună ziua. M-am înscris la o școală de șoferi, am terminat partea de legislație rutieră, iar la pregătirea practică nu mă pot înțelege cu instructorul. Am făcut 6 ședințe. Menționez că am achitat toată suma. Am solicitat rezilierea contractului pentru transferul la altă școală. În cât timp ar trebui mi se elibereaze dosarul cu toate documentele: caietul cursantului, fisa medicală, avizul psihologic, cererea de transfer, cât și diferența de bani. Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Probleme cu școala auto Dospinescu Camelia Dospinescu Camelia Am si eu o întrebare va rog frumos daca se poate să-mi răspundeți am început o școală de șoferi încă nu am achitat școala dar mă înscris cu toate ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi nu si-a luat atributia de a-mi termina dosarul pentru cat. c si ce depus pe data de 28.08.2013 si pana astazi,22.01.2014 bogdan06 bogdan06 Buna ziua! Ma numesc Bogdan si intampin o problema la care nu ii vad capatul. La sfarsitul lunii august 2013,m-am inscris la o scoala de soferi,oferind un ... (vezi toată discuția)
Carte de munca doar_dana doar_dana Daca lucrezi ca instructor auto la o scoala de soferi si iti platesti singur cartea de munca, ce se intampla in momentul in care nu o mai poti plati pt un timp? (vezi toată discuția)