avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Insolventa persoana fizica
Discuție deschisă în

Insolventa persoana fizica

Buan ziua. Am un prieten care are datorii la cateva IFN uri in valoare totala de aproximativ 20 000 de lei, are salariul minim pe economie si este in imposibilitatea de a le plati. Are in vedere psoibilitatea de a initia o procedura de insolventa simplificata si voia sa stie cam cat de greu se poate optine aceasta. Din ce am citit, una din conditii este fie sa aiba peste varsta de pensionare( are 32 de ani) fie sa nu poate lucra deloc sau partial. Tin sa mentionez care are probleme serioase de sanatate si nu poate sa lucreze decat part time.

Alte discuții în legătură

Incetarea pensiei de invaliditate si lipsa raspunsului la contestatie fluturas2010 fluturas2010 buna ziua.. o persoana care are 53 de ani si 32 in campul muncii s-a pensionat pe caz de boala in urma cu 2 ani, iar vara aceasta a fost respinsa la comisie, ... (vezi toată discuția)
Program part-time cu numar de ore lucrate variabil se poate? andravenache andravenache Exista posibilitatea sa ma angajez (ca al doilea job) cu program part-time variabil? Daca da, cum? In ultimele 3 luni, firma la care lucrez de aproape 14 ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)