avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sunt model de videochat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sunt model de videochat

buna ziua !Sunt model de videochat si un site ma inregistreaza cand lucrez si ma posteaza pe site ul lor fara acordul meu si vinde clipurile inregistrate pe bani !ce este de facut ?site ul nu este din romania!Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Intrebare drepturi de autor MariusValentin MariusValentin Buna ziua ! Ma adresez domnilor Avocati cu urmatoarea situatie . O cunostinta a lucrat ca Model Video chat in colaborare cu inca o persoana de sex masculin , ... (vezi toată discuția)
Impozit videochat eolitic eolitic buna ziua! am si eu o intrebare \"lucrez \"ca model videochat independent nu din studio sau alta firma care se ocupa cu asa ceva,practic m-am inregistrat p un ... (vezi toată discuția)
Fost model videochat am ajuns cu imaginile postate public adinawolf adinawolf Am fost model videochat la o firma din Romania, dar cu content accesibil doar in America (ca sa nu poata intra cei din tara unde lucrezi, gen Romania). Dupa ce ... (vezi toată discuția)