avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform OUG 220/30.12.2022 angajatorul beneficiază de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform OUG 220/30.12.2022 angajatorul beneficiază de sprijin ...

Conform OUG 220/30.12.2022 angajatorul beneficiază de sprijin din partea statului cu condiția să nu concedieze angajatul timp de 18 luni.
Întrebarea mea este dacă și angajatul are aceeași obligație sau își poate schimba locul de munca pe perioada celor 18 luni.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Somer neindemnizat eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa intreb,in cazul unui somer neindemnizat,daca o societate care urmeaza sa-l angajeze,beneficiaza din partea statului de anumite ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca dupa intoarcere din ccc raluca982 raluca982 in 20 septembrie trebuie sa ma intorc la lucru, dupa un an de CCC. angajatorul este obligat sa ma reprimeasca cu acelasi salariu sau are dreptul sa mi-l ... (vezi toată discuția)
Revenire la munca dupa concediul crestere 2 copii miha117 miha117 Buna ziua, am si eu o intrebare: in cazul in care am stat 4 ani in concediul pentru cresterea celor 2 copii (dupa ce am terminat cc1, am nascut si am intrat ... (vezi toată discuția)