avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Va mulțumesc, dar puteți sa îmi spuneți ce ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Va mulțumesc, dar puteți sa îmi spuneți ce contribuții, ...

Va mulțumesc, dar puteți sa îmi spuneți ce contribuții, taxe și impozite trebuie plătite? Adică trebuie plătit Cass? Am citit ca și impozit de 10% pe an?
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2024
Aurelvasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aurelvasi , utilizator 15:08, 1 Noiembrie 2024
Despre ce vorbiti?
Bună ziua, vreau sa îmi fac un pfa pentru uber, fără sa fiu angajat în alta parte. Pentru a se considera vechime în munca ce taxe și impozite trebuie plătite lunar considerând ca fac un venit se 7500lei pe luna? Va multumesc

ContabilGB a scris:

Despre ce vorbiti?

Bună ziua, vreau sa îmi fac un pfa pentru uber, fără sa fiu angajat în alta parte. Pentru a se considera vechime în munca ce taxe și impozite trebuie plătite lunar considerând ca fac un venit se 7500lei pe luna? Va multumesc

ContabilGB a scris:

Despre ce vorbiti?

ContabilGB a scris:

Despre ce vorbiti?

ContabilGB a scris:

Despre ce vorbiti?

Alte discuții în legătură

Informatii taxe pfa lucian75 lucian75 Buna seara,doresc sa deschid un PFA ptr activitati gen uber eats etc. Daca ptr serviciile prestate primesc o anumita suma ce depaseste plafonul min de 1900 ... (vezi toată discuția)
Ce platesc cu adevarat firmele partenere uber, bolt etc. setboll21 setboll21 Ce platesc cu adevarat firmele partenere glovo, uber, bolt etc ca eu sa fiu in legalitate? Spre exemplu daca vrei sa faci uber iti trebuie firma srl sau pfa ... (vezi toată discuția)
Vechime pe cartea de munca - pfa staycu staycu Buna ziua, Am un PFA din 2015. Ce declaratii trebuie sa depun pentru a-mi merge vechimea pe cartea de munca? Trebuie sa fac un contract individual de munca? ... (vezi toată discuția)