avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit notificare de la ANAF că nu am depus ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit notificare de la ANAF că nu am depus declarație devenit ...

Am primit notificare de la ANAF că nu am depus declarație devenit pe 2020 ,în primăvara sau anul trecut nu mai știu am primit pe 2019 ,le am scris am vorbit la telefon le am spus că nu am venit ,nu știu de ce îmi trimit ,sunt cu tensiune am picioarele umflate mă deplasez greu ,stau la sat .Până in 2018 am avut un venit mic care l am declarat .Ce ar trebui sa fac sa nu mă mai deranjeze.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Asigurat cass fara declaratia unica? paula264 paula264 Buna seara. Sunt o persoana fara venituri si in 2018 am fost asigurata la sanatate prin completarea declaretiei unice in mai 2018 -aprilie 2019. Pana aici ... (vezi toată discuția)