avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua ! Am făcut o reclamație către primărie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua ! Am făcut o reclamație către primărie poliția ...

Bună ziua ! Am făcut o reclamație către primărie poliția locală să se verifice autorizația de construcție a unui balcon făcut pe toată suprafața ap și să se ia măsuri în ceea ce privește grădina blocului transformată în grădină privată a proprietarului de la parter care a pavelat pus mese scaune umbrelă S-a constatat ca nu avea autorizație de construcție și ca într-un anume termen să și obțină autorizațiile Balconul are și ieșire în grădină prevăzută cu trepte ei nemaifolosind intrarea principală a blocului De la poarta grădinii către parcarea blocului au și o alee betonată În urma sesizărilor mele și ei au reclamat ca mama avea 3 dale puse sub sârmele de rufe sârme pe care le-a folosit nu numai ea ci cine a avut nevoie motiv ptr care mama a fost pusă să scoată acele dale printr o înștiințare lăsată în poștă neinmanata personal desii au sunat la interfon dar au lăsat o în cutia poștală Am sesizat din nou primăria și poliția locală în ceea ce privește aleea făcută de la poarta grădinii către parcarea de mașini : răspunsul celor de la poliție a fost ca aleea nu este pe spațiul verde , ca ei nu au de unde să știe ca aleea este făcută de ei de parcă a venit cineva străin de cauză și le-a făcut alee să nu se murdărească pe picioare de noroi atunci când plouă .Si nefiind pe spațiul verde nu răspund ei ca acolo figurează ca alee a confortului urban societate care se afla în subordinea consiliului local Va rog să mă lămuriți și pe mine în ceea ce privește răspunsul poliției locale al primăriei Aș vrea să o acționez în instanță chiar dacă își va obține autorizațiile de construcție și vreau să știu dacă aș avea vreun câștig sunt deranjată de faptul ca grădină tot grădină privată este având poarta , ca la poartă se strigă ca și cum aș sta la sat pe ulita,ca ieșirea intrarea lor se face pe a cea poartă care se aude toată ziua ca pe balcon am toată mizeria de la toți locatarii blocului și toată mizeria gunoaie aduse de pescăruși oase de peste carne balconul neavând panta nefiind făcut între o apă ci drept , un alt aspect avem dispute ca eu nu pot cobori pe balcon să adun matur mizeria dar ea poate urca în geamurile mele ca este balconul ei

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Turnare beton domeniu public florin9911 florin9911 Buna ziua, Detin un teren intravilan cu o deschidere spre un drum national. Intre gard si sosea exista o portiune de teren de aproximativ 2 metri. M-am trezit ... (vezi toată discuția)
Spatiul din jurul blocului crysty83 crysty83 locuiesc intr-un bloc P+4,la parter cum se iese din bloc in partea dreapta.Prin fata geamurilor mele este acea \"bordura de protectie a fundatiei blocului\" ... (vezi toată discuția)