avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila factura servicii paza.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila factura servicii paza.

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru facturile de servicii care se consuma in luna octombrie dar se factureaza in luna noiembrie.
Ex: Factura de paza aferenta lunii octombrie este de 10000 lei pentru perioada 01.10.-31.10. Factura este emisa pe 05.11.
Trebuie inregistratat in contul 408 in luna octombrie? sau poate fi inregistrata direct in noiembrie pe 628?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Factura emisa in luna ianuarie 2013 se poate inregistra in decembrie 2012 carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua! Am o situatie si anume aceea ca am primit dispozitie sa inregistrez facturi emise in ianuarie si februarie 2013 in evidenta contabila a lunii ... (vezi toată discuția)
Factoring mari.a mari.a Va rog, am nevoie de ajutor ... Am incheiat un contract de factoring cu o banca - am cesionat catre ei facturi de la unul dintre clientii nostrii - si in luna ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila plata furnizor prin mandat postal Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: - In data de 28.02.2013 se plateste un avans pentru autorizatii soferi catre ARR prin mandat postal. ... (vezi toată discuția)