avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie sa inregistrez marfa in e-transport?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie sa inregistrez marfa in e-transport?

Buna ziua. Firma noastra cumpara ceai vrac de la o firma din Germania. Contabila spune ca trebuie sa inregistrez marfa in e-transport, insa comanda nu depaseste nici 500 kg, nici valoarea de 10 000 lei. In plus, ea vine prin curier (UPS). Cum ma sfatuiti sa procedez?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Intocmire nir cu cheltuieli transport incluse - comert cu amanuntul ririana ririana Buna seara, [b] Datele problemei[/b]: firma practica comert cu amanuntul si trebuie sa intocmeasca NIR pentru receptia marfurilor. Pentru livrarea ... (vezi toată discuția)
Comert la distanta - contabilitate just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! As dori sa trimit un pachet de la firma la particular, cu ramburs, iar valoarea incasata sa fie exact valoarea marfii. Cum trebuie procedat in ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste tva-ul? imi da statul banii inapoi? vasile15 vasile15 Am o nelamurire in legatura cu acest TVA..eu sunt platitor de tva pe toata activitatea..cand cumpar o marfa din Germania,eu cumpar marfa fara tva\\"neamtul imi ... (vezi toată discuția)