avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc intr-un cartier rezidential, iar de curand am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc intr-un cartier rezidential, iar de curand am aflat ...

Locuiesc intr-un cartier rezidential, iar de curand am aflat ca nu pot incheia in mod direct contract de furnizare apa si canal, fiind obligat sa inchei contract cu societatea cartierului, care pentru a furniza apa a instalat bazine sub blocuri si fosa septica.
Precizez ca lunar suntem taxați pentru energia consumate de hidrofoare si pompele din fosa .

Este legal ca societatea( complexul rezidential) sa ne vanda apartamente care nu pot fi racordate direct la furnizorul de apa si canal? ( Societatea fiind unicul client al Companiei de Apa)
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
leonidas95, utilizator

Alte discuții în legătură

Locuiesc într-un complex de locuințe unde dezvoltatorul pretinde ... scoica_80 scoica_80 Locuiesc într-un complex de locuințe unde dezvoltatorul pretinde plata unei sume de 7 euro+ TVA/ apartament pentru furnizarea cu presiune a apei . Va ... (vezi toată discuția)
Apa potabila cu miros fecaloid mika-le mika-le Buna ziua. Am o intrebare, daca se poate. Apa noastra potabila miroase a fecale. Langa grupul nostru de pompare (doua blocuri) a fost construita acum ... (vezi toată discuția)
Solicitare copie ci shoni17 shoni17 Buna ziua! Dezvoltatorul de la care am cumpărat apartamentul și care este distribuitor de energie electrică în cartier, îmi solicită copie după Cartea ... (vezi toată discuția)