avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna ziua. Salariul net include tichetele de masa ? ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna ziua. Salariul net include tichetele de masa ? Spre ex : ...

Buna ziua. Salariul net include tichetele de masa ? Spre ex : pe fluturasul de salariu scrie 3200 lei, dar am primit 2400 de lei si 800 de lei bonuri de masa. Ce ar trebui sa fac ?

Alte discuții în legătură

În loc să fiu plătită în bani, sunt plătită în bonuri de masă pentru orele muncite în weekend. este legal? ContSters494734 ContSters494734 Doresc sa stiu daca bonurile de masa pot inlocui plata salariului pe zilele de weekend . Adica,in loc sa fiu platita in bani pentru orele muncite in weekend ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul net din total brut Floarea Cring Floarea Cring Buna ziua, Poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza salariul net din total brut. Ex. net:1.187-1.193 ron si bonuri de masa. Bonurile de masa sunt in functie ... (vezi toată discuția)
Retineri pe fluturasul de salariu iliuta69 iliuta69 Va prezint o situatie din fluturasul de salariu la jumate de norma :Tichete de masa 11 buc 104 lei Total taxe (imp,cas ,somaj,sanatate) 554 Retineri tichete ... (vezi toată discuția)