avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Daca vreau sa platesc contributie la pensie pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Daca vreau sa platesc contributie la pensie pe estimat, aceasta ...

Daca vreau sa platesc contributie la pensie pe estimat, aceasta se calculeaza in functie de salariul de la data completarii declaratiei unice? Iar daca astept sa platesc pe realizat, anul urmator, este in functie de salariul din anul urmator sau tot in functie de salariul anului pentru care platesc?

Alte discuții în legătură

Cass la venituri din chirii giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua! Am pensie de boala in valoare de 1575 si am si venituri din chirii in valoare de 2100 lei pe luna.. Acum mi se impune sa platesc contributie la ... (vezi toată discuția)
Sume datorate catre cas . eugen43 eugen43 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: -ce suma datoreaza catre CAS o persoana fizica autorizata care in anul 2010 a realizat un venit ... (vezi toată discuția)
Obligatii plata cas conform declaratiei unica pentru 2018 cristianba cristianba Sunt PFA si prin Declaratia Unica pt 2018 am estimat un venit de 10.000 lei si totodata am optat pentru plata CAS, calculata la o valoare de 5.700 lei/an; ... (vezi toată discuția)