avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonul de comanda la masini noi - document de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonul de comanda la masini noi - document de plata

Bonul de comanda tine loc de contract si avizare plata banca tine loc de factura, in cazul cumpararii unei masini noi de la dealer? Este suficient ca si document justificativ pentru virment bancar pentru plata masinii? Daca s-au gresit datele cumparatorului in aceste documente, ar trebui refacute, sau se poate rectifica in factura finala de livrare si in procesul verbal de predare-primire? Bonul de comanda si documentul de avizare plata banca sunt valabile doar cu semnatura dealer-ului, fara stampila? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
mitachealina, utilizator

Alte discuții în legătură

Factura de avans integral livrare autoturism . majorare tva iordantonio iordantonio La 20.03.2010 am comandat ca pers. fizica unui dealer auto, un autoturism pe care l-am[u] achitat integral[/u] tot atunci primind factura si bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli permise cruK cruK Buna ziua. M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact ... (vezi toată discuția)
Bonul de comanda - valabil fara stampila? mitachealina mitachealina Bonul de comanda de la un dealer de masini auto trebuie sa contina si stampila, sau este valabil doar cu semnatura? (vezi toată discuția)