avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Firma A din Romania ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Firma A din Romania , platitoare ...

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Firma A din Romania , platitoare de TVA, achizitioneaza marfa de la firma B din Franta, platitoare de TVA. Firma B din Franta trimite marfa catre firma A de la furnizorii sai care se afla pe teritoriul Romaniei, adica marfa nu trece granita. Firma A considera aceasta achizitie ca fiind achizitie intracomunitara avand in vedere ca pe documentul de transport sunt trecute : firma B, furnizorul din Romania si firma A, beneficiarul marfurilor. Este corecta interpretarea aceasta, de achizitie intracomunitara?

Alte discuții în legătură

Este livrare intracomunitare de marfuri? faniioan faniioan Intrebarea nr. 1 O societate din Romania importa marfuri din China. Marfurile importate sunt transportate direct in Olanda. Importul in face o firma din ... (vezi toată discuția)
Activitati economice desfasurate pe teritoriul italiei. regimul tva paolo979 paolo979 S.C. ROM. (platitoare TVA 19%) achizitioneaza marfa de la Furnizor: S.C .ITALIA (platitor TVA 20%). Furnizorul (S.C. ITALIA) trimite factura catre S.C. ROM: ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara kerekesmargo kerekesmargo Firma din RO inregistrat ca platitor de TVA -cumpara marfa din germania ,si vinde in germania toate firmele sunt inreg.ca platitor de tva in tara ... (vezi toată discuția)