avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună, am dreptul sa cer executorul sa trimita ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună, am dreptul sa cer executorul sa trimita documentele sistare ...

Bună, am dreptul sa cer executorul sa trimita documentele sistare poprire numai prin posta la angajator, si nu si in format electronic la adresa de e-mail al angajatorului? Daca da, ma puteti ajuta cu temei?

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire salariu ioanaciulei ioanaciulei care este baza legala, si ce documente trebuie sa prezinte executorul judecatoresc, prin care eu ca angajator pot infiinta poprire pe salariu unui angajat ... (vezi toată discuția)
Ajofm vs. spv VasileZat VasileZat La ce mă ajută SPV dacă nu am ce face cu documentele primite prin intermediul lui? Concret, am listat o adeverință de venit primită electronic. ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresă pentru plângere contravențională Alex.. Alex.. Bună ziua, În data de 30.12.2020 am depus o plângere contravențională împotriva unui PV prin care am fost amendat. Depunerea am făcut-o prin e-mail, ... (vezi toată discuția)