avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fond CAR Sindicat.Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fond CAR Sindicat.Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Pana în data ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns.
Pana în data de 01.11.2024 când am demisionat am fost membra a unuia din sindicatele de la locul de munca. Am cotizat lunar,în decursul anilor pt fondul de Car sindicat. Deși i am solicitat șefei mele de 2 ori sa mi restituie fondul car nu l am primit încă. Eu nu mai sunt membra a sindicatului de mai bine dr 30 de zile iar banii care reprezinta fondul de car îmi sunt reținuți în continuare.
De menționat ca fosta mea sefa este vicepreședinte a sindicatului.
Cum pot proceda pt restituirea acestora?
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
AvramFizesan, utilizator

Alte discuții în legătură

Banii cotizati la car cum se inapoiaza? kirakiralina kirakiralina Am si eu o nelamurire si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Parintii mei au cotizat la un CAR oarecare incepand din anul 1974, cu cate 100 lei lunar fiecare. ... (vezi toată discuția)
Activitate sindicala printesa2000 printesa2000 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca o asociatie sindicala (infiintata intr-o unitate ce are ca obiect de activitate administrarea resurselor naturale ale ... (vezi toată discuția)
Sindicat azeret azeret In unitatea noastra urmeaza sa se organizeze alegeri pentru presedinte, prim-vicepresedinte si vicepresedinti. Membri sindicali ar vrea sa aleaga persoanele ... (vezi toată discuția)