avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, am un băiat in clasa a VII. A încălcat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, am un băiat in clasa a VII. A încălcat regulamentul ...

Bună ziua, am un băiat in clasa a VII. A încălcat regulamentul și a venit cu petarde la școală și i le-a vândut unui coleg iar acel coleg a fost prin și l-a reclamat. Am fost chemată la direcțiune, a fost sesizată poliția. Iar ulterior a primit mustrare verbală, mustrare scrisă și suspendare de la cursuri 5 zile și trebuie să facă consiliere psihologică. Menționez ca este prima abatere de acest gen și mi se pare dus la etrem ( directorul spunând ca este prea mica pedeapsa) . Am depus contestație pt suspendare și a zis ca nu se va rezolva nimic. Cum ar trebui procedat? Menționez ca eu am depus contestația și răspunsul mi se va comunica dupa ce se va termina perioada de suspendare.

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)
Elev cu adhd repetent la purtare danastreza danastreza Mi-au lasat copilul cu ADHD repetent la purtare pe motiv ca refuza sarcinile scolare si nu sta docil in banca !Ce sa fac??? (vezi toată discuția)