avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impunere plata salubrizare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impunere plata salubrizare

Buna ziua, in cursul zilei am receptionat de la primarie o impunere plata ( potrivit legii 207/2015) pentru salubrizare incepand cu data 01.01.2022 in conditiile in care nu am incheiat nici un contract cu firma locală si nu am primit anual alte instiintari de plata, impozitul fiind platit la zi. In aceasta perioada am fost si plecat in strainatate iar la adresa nu a locuit nimeni pe parcursul anului 2023. In impunerea primita este mentionat ca poate fi contestata in 45 zile.
Rog sa-mi comunicați,exista o solutie in acest sens ? Suma de 8000 Ron aprox a fost calculata pentru 4 membrii care figureaza cu domiciliul la aceasta adresa insa 2/ copii nici nu locuiesc aici fiind la facultati.
Multumesc pentru ajutorul acordat.
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
Relu232, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata taxa gunoi in 2 localități? liviu_crys liviu_crys Este legal sa plătesc 2 taxe de salubrizare in 2 localități diferite? Concret, părinții mei au plătit de 3 ani pana in prezent taxa de salubrizare pt 2 ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am cumparat o garsoniera acum citiva ani in urma,de ... cony55 cony55 Buna seara.Am cumparat o garsoniera acum citiva ani in urma,de la mama mea.Ea si a rezervat dreptul de abitatie asupra imobilului,pina la incetarea din ... (vezi toată discuția)