avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare din Nerezidential in Rezidential fără ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare din Nerezidential in Rezidential fără modificări ale construcției

Va rog să-mi spuneți ce demersuri (formalități) trebuie făcute pentru schimbarea încadrării din "Nerezidential in Rezidential", a pivniței (denumita în CF "2 boxe",) aflată în proprietatea mea. Imobilul a funcționat numai cu destinația de locuință din 1912 până acum. Menționez că nu vreau sa fac modificări de nici un fel. Aceasta schimbare îmi este necesară pentru atribuirea suprafeței de teren (curte) aferenta pivniței, aflata in proprietatea statului.
Mi s-a spus de la Primărie că altfel nu pot intra in posesia terenului (curte) aferent pivniței, deoarece Legea 263/2020 ș.a., nu se pot aplica decât pentru spatiile rezidențiale.
Va multumesc, Elisa B.
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Speta impozit pe cladiri. pivnita noul cod fiscal medellin medellin Buna ziua Locuiesc intr-o casa cu multe apartamente (12) in care detin un apartament, un garaj si o pivnita compusa din 4 boxe. cand s-a facut apartamentarea ... (vezi toată discuția)
Speta impozit cladiri. pivnita noul cod fiscal. medellin medellin Buna ziua Locuiesc intr-o casa cu multe apartamente (12) in care detin un apartament, un garaj si o pivnita compusa din 4 boxe. cand s-a facut apartamentarea ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri Bogdan1973 Bogdan1973 Buna dimineata. Prin HG nr. 159/2016 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal la titlul ... (vezi toată discuția)