avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot să aduc pe prietenul meu din Bangladesh în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot să aduc pe prietenul meu din Bangladesh în România ...

Cum pot să aduc pe prietenul meu din Bangladesch în România pentru căsătorie?de ce documente am nevoie

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori si eu sa aflu ce conditii si termeni si care ... BeleaCristian BeleaCristian Buna ziua. As dori si eu sa aflu ce conditii si termeni si care ar fi pasi necesari ca sa ma pot casatori cu prietena mea filipineza , aici in Romania. Ma ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean strain care se afla in Romania cu viza acordata in scopul vizitei. As dori sa stiu ce trebuie facut dupa ... (vezi toată discuția)
O mică problema - procedura casatorie cu cetatean strain Incognito1 Incognito1 Buna ziua , doresc și eu sa știu un lucru , am o prietena din Kosovo , și doresc sa ma căsătoresc cu ea , eu aunt cetățean roman , vreau sa știu care ... (vezi toată discuția)